Top
—··
Fuktsäker, ventilerad och dränerad fasad

Ställ oss en fråga om din fasad

Undrar du vilken typ av fasad som är rätt för ditt hus? Är du osäker på hur du ska välja det bästa teglet, putsen eller isoleringen för din fasad? På Byggproffs Skåne erbjuder vi kostnadsfria konsultationer för att hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna för dina behov. Vårt team har stor erfarenhet av fasadrenovering, tegelmurning, ventilerade fasadsystem och putsning. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att skapa vackra och långvariga resultat.

På konsultationen svarar vårt expertteam gärna på alla frågor och funderingar som dyker upp under samtalet. Skicka bara förfrågan genom formuläret och vi återkommer inom kort.

Du bör fylla i förfrågan för en konsultation först innan du ringer oss eftersom det är lättare för båda parter. Vi är ofta ute på kundbesök  på våra byggarbetsplatser så genom att fylla i formuläret ger du oss möjlighet att prata med dig i lugn och ro utan att bli avbrutna.

Fyll i formuläret nedan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Google
5 sjärnor
BraByggare
5 sjärnor
Offerta.se
4,9 sjärnor

Frågor du kan ställa

Detta är exempel på frågor du kan ställa under samtalet med våra fasadexperter:

 • Behöver vi söka bygglov för en fasadrenovering?
 • Vilket fasadsystem borde jag välja?
 • Hur lång tid tar det att renovera min fasad?
 • Har ni certifieringar för de fasadsystem ni jobbar med?
 • Måste jag byta fasad?
 • Vilken garanti lämnar ni för utfört arbete?
 • Hur kan jag få ut mest för pengarna när det gäller fasadrenovering?
 • Hur skiljer sig olika fasadsystem åt, puts eller tegelfasad?
 • Vad gäller vid garanti?
 • Vem ansvarar för eventuella skador?
 • Hur vet jag att ni är det bästa alternativet för min fasad eller mitt tegelmurningsprojekt?
Våra kunder

Kunder vi jobbar med

Villaägare

Som husägare förstår vi hur svårt det kan vara att hitta en pålitlig entreprenör. Med så många alternativ där ute kan det vara svårt att veta vem man ska lita på. Det är därför vi tar oss tid att förklara allt i detalj och ge dig all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut. Vi vill att du ska känna dig säker och bekväm med ditt val och vi kommer alltid att vara tillgängliga för att svara på alla frågor du kan tänkas ha. Med vår erfarenhet och expertis kan du vara säker på att ditt hem är i goda händer.

Byggföretag

Om ni letar efter en partner som kan hjälpa er med fasadarbeten behöver ni ett företag som ni kan lita på. På Byggproffs har vi stor erfarenhet av att arbeta som underleverantörer i en mängd olika projekt. Vi vet vad som krävs för att få jobbet gjort på rätt sätt och vi är fast beslutna att ge våra kunder högsta möjliga service. Dessutom är vi också bekanta med de utmaningar som kan uppstå när man arbetar som underleverantörer. Vi tror därför att vi har en unik position för att ge er bästa möjliga upplevelse om ni väljer att anlita oss för ert nästa projekt.

Bostadsrättsföreningar

Som alla fastighetsförvaltare vet kan det vara en utmaning att hitta rätt företag för deras renoveringsprojekt. Det finns många faktorer att ta hänsyn till, från fastighetens läge och skick till omfattningen av det arbete som ska utföras. Naturligtvis vill ni hitta ett företag som gör jobbet på rätt sätt och som inte tar för mycket betalt för sina tjänster. Därför tar vi oss alltid tid att bedöma fastigheten och dess behov innan vi påbörjar något arbete. På så sätt kan vi vara säkra på att vi använder de bästa metoderna för jobbet och att våra priser är rättvisa. Så om ni letar efter ett företag som ni kan lita på, ring oss.

Vem kommer att svara på era frågor?

Någon av våra medarbetare kommer att besvara de frågor ni har. Vänligen kontakta oss per telefon eller e-post så ska vi se till att svara så fort vi kan.

Fyll i formuläret nedan

Det finns ingen anledning att vänta! Vi vill att hjälpa er med era frågor gällande er fasad. När du har fyllt i det här formuläret ringer vi tillbaka inom 24 timmar.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.